top of page

Medicinsk laser för din häst, hund, katt eller annat husdjur!

26840665_10215391620651987_8657597720094
Training of Foals
Pets

Jag erbjuder behandling med laser som är en väldokumenterad, riskfri och smärtfri behandlingsmetod för bland annat artros, muskel- och senskador samt sårbehandling. Medicinsk laser stimulerar celler att självläka samt kroppens eget immunförsvar, laserbehandling effektiviserar och förkortar rehabiliteringen för din hund, katt, häst eller annat djur.

Jag är diplomerad laserterapeut utbildad hos Irradia och har erfarenhet från bondgård där vi haft både alla möjliga djur, allt i från Katter till Strutsar.

Kom till mig om du vill underhållsbehandla ditt djur med en gammal känd skada eller om du vill påskynda läkningen av till exempel en sårskada för att få minimal ärrbildning.

Laser kan även användas som förebyggande behandling för hårt arbetande djur och göra att de kan ligga på hög prestationsnivå längre och risken för återkommande skador reduceras kraftigt.

Äldre djur blir smärtfria, återfår sin rörlighet och livskvalitet.

Hos mig kan du få hjälp att rehabilitera din hund, katt eller häst efter operation eller skada med hjälp av Medicinsk laserterapi. Innan rehabiliteringen börjar bör ni träffa en veterinär eller hundfysioterapeut för utredning av skada/sjukdom. Vi gör sedan tillsammans upp en behandlingsplan.

De flesta försäkringsbolag ersätter laser efter remiss från behandlande veterinär. Kontakta ditt försäkringsbolag vad som gäller för just ert fall.

Den stora nyttan med laser upplever jag, är smärtlindring, inflammationshämmande och kortare återhämtning vid skada.

Medicinsk laser påverkar kroppens eget immunförsvar och stimulerar celler att självläka.

Den laser jag använder kombinerar två olika våglängder av ljus vilket ger en snabbare anti-inflammatorisk och anti-ödemisk effekt, kraftfullare smärtstillande effekt.

Alla akuta tillstånd bör alltid utredas av veterinär!

bottom of page