top of page

Om mig

Sam Khongmuk Samastro friskvård.jpg

Hälsa och friskhet är något som driver mig. Att se det friska hos människan som känner sig sjuk och bygga vidare på detta är något jag funnit fungera väldigt bra. Jag har fått med mig detta sätt att tänka genom min familj och släkt som arbetat med människor genom flera generationer.
Jag har använder som grund i mina behandlingar teorin och praktiken kring traditionell kinesisk medicin samt traditionell thailändsk medicin. Genom att kombinera dessa kunskaper med kunskap om vitaminer, mineraler, örter samt effektiva behandlingar så att man kan minska sitt intag av syntetiska mediciner.

Min kunskap har jag erhållit genom min släkt och deras generationer av kunskap inom både västerländsk och österländsk medicin, tillsammans med dessa kunskaper lägger jag även till den teknik som finns idag och som gör människan gott.

Vid kroniska och "spontana" skador arbetar jag med laser och kroppens rörlighet. Laser aktiverar och effektiviserar kroppens läkningsprocess och kortar ner läkningstiden med minst 50% . Istället för att gå i flera år med smärta så kan du bli smärtfri efter ca 6 behandlingar.

Medicinsk laser har inga kända biverkningar och är därför ett ultimat sätt att behandla allt ifrån kronisk värk och sjukdomar till akuta skador och sjukdomar . 

Laser använder jag i olika styrkor och våglängder, perfekt behandling då den inte skapar någon smärta utan främst välbehag, om personen i fråga äter blodförtunnande medicin så är det heller inga problem att behandla med medicinsk laser.

Lymfsystemet är ett av de viktigaste men också en av de mest bortglömda delarna av kroppen. Det är ett fantastiskt system som finns där för att rena din kropp från slaggprodukter och assistera samt skapa goda förutsättningar för ditt immunförsvar att arbeta kring.

 

Kosten är A&O för att kroppen ska få rätt byggstenar att arbeta med. Genom att äta rätt näringsrik kost blir träning, lymfsystemet och laserbehandling otroligt effektiv.

 

Jag använder ett helhetstänk när det kommer till människan, det finns inget quick-fix men det finns sätt att skapa vilja, glädje och goda vanor som kommer finnas med dig livet ut i alla skeenden av livet.

 

Jag är legitemirad sjuksköterska med utbildning inom inom medicinsk laser för hela kroppen samt utbildad inom lymfdränage, Ortobionomi (en mjukare form av kiropraktik), levande blodanalys, mental träning och mycket mer.

 

Ser fram emot ditt mail till sam@samastro.net eller ditt samtal till 0735646784.

Utbildningar:

Legitimerad sjuksköterska
Diplomerad Laserterapeut
Certifierad TCM terapeut

Diplomerad Massör
Diplomerad i Ortobionomi
Diplomerad i Levande blod analys
Utbildad i isometrisk träning

Laserakupunktur & Laserbehandling av djur

Certifierad hos Silva Metoden (mental träning)
Certifierad KBT & ACT coach

Utbildad i lymfsystemet

Utbildad i laserakupunktur

Utbildad i Hormoner & Kvinnors Hälsa

Utbildad i Kost & Näringslära

Utbildad inom naturliga behandlingar för borrelia och saminfektioner

bottom of page