Om mig

Efter att ha spenderat många år inom ishockey och taekwon-dons värld har jag haft förmånen att bli tränad av den yttersta elitens tränare i båda idrotterna.

Jag har fått lära mig allt ifrån kroppens biomekanik ner till cell nivå, ända till vad vi stoppar i oss i kostväg och hur det påverkar vårat fysiska tillstånd men också vårat mentala tillstånd.

 

Vid kroniska och "spontana" skador arbetar jag med laser och kroppens rörlighet. Laser aktiverar och effektiviserar kroppens läkningsprocess och kortar ner läkningstiden med minst 50% . Istället för att gå i flera år med smärta så kan du bli smärtfri efter ca 6 behandlingar.

 

Medicinsk laser har inga kända biverkningar och är därför ett ultimat sätt att behandla allt ifrån kronisk värk och sjukdommar till akuta skador och sjukdomar . 

Laser använder jag i olika styrkor och våglängder, perfekt behandling då den inte skapar någon smärta utan främst välbehag, om personen i fråga äter blodförtunnande medicin så är det heller inga problem att behandla med medicinsk laser.

Lymfsystemet är ett av de viktigaste men också en av de mest bortglömda delarna av kroppen. Det är ett fantastiskt system som finns där för att rena din kropp från slaggprodukter och assistera samt skapa goda förutsättningar för ditt immunförsvar att arbeta kring.

 

Kosten är A&O för att kroppen ska få rätt byggstenar att arbeta med. Genom att äta rätt näringsrik kost blir träning, lymfsystemet och laserbehandling otroligt effektiv.

 

Jag använder ett helhetstänk när det kommer till människan, det finns inget quick-fix men det finns sätt att skapa vilja, glädje och goda vanor som kommer finnas med dig livet ut i alla skeenden av livet.

 

Jag är fullt utbildad inom medicinsk laser för hela kroppen samt utbildad inom lymfdränage, Ortobionomi (en mjukare form av kiropraktik), levande blodanalys, mental träning.

 

Ser fram emot ditt mail till sam@samastro.net eller ditt samtal till 0735646784.

Utbildningar:

Diplomerad Laserterapeut

Diplomerad Massör
Diplomerad i Ortobionomi
Diplomerad i Levande blod analys
Utbildad i isometrisk träning

Laserakupunktur & Laserbehandling av djur

Certifierad mentaltränare hos Silva Metoden

Utbildad i lymfsystemet

Utbildad i laserakupunktur

Utbildad i Hormoner & Kvinnors Hälsa

Utbildad i Kost & Näringslära

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon