top of page

Coolscuplting - Fettförbränning

Cryolipolysis är en behandlingsmetod där vi reducerar dina lokala fettansamlingar och skulpterar kroppen med kontrollerad kyla. Fettcellerna fryses ner till mellan -4 till -11 grader och dör en naturlig celldöd. Restprodukter som blir kvar, till exempel membranet tas om hand av makrofagerna som är kroppens städceller.

CoolSculpting är den enda typ av fettfrysningsbehandling som är godkänd av amerikanska FDA (Food and Drug Administration). CoolSculpting är en välbeprövad och säker metod med miljontals nöjda kunder världen över.

FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?

Cryolipolysis behandlingen  passar dig som är nöjd med din vikt, men vill bli av med envisa fettdepåer och skulptera kroppen utan kirurgi. Vanliga områden som vi behandlar är mage, kärlekshandtag och lår, men även mindre områden som överarmar och knän.

Enbart mjukt fett som kan greppas med handen kan behandlas – CoolSculpting fungerar till exempel inte på fett som sitter bakom bukväggen. Det är viktigt att komma ihåg att CoolSculing inte är en viktminskningsmetod, utan en behandling för dig som vill behandla enstaka områden och skulptera kroppen.

VILKET RESULTAT KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?
 

Enligt de flertalet studier som gjorts så vet vi att mellan 20 och 29 procent av fettet i det behandlade området försvinner permanent. Full effekt av CoolSculpting-behandlingen ser du efter ungefär fyra månader, men redan efter någon vecka kommer du märka att området börjar krympa. Efter två månader ser du ungefär 80 procent av resultatet.

HUR GÅR EN BEHANDLING MED COOLSCULPTING TILL?

CoolSculpting börjar alltid med en konsultation där vi går igenom vilket område du önskar behandla, vilka förväntningar du har och hur behandlingen fungerar. Vi tar också före-bilder för att du tydligt ska kunna se dina resultat.

Behandlingen börjar med att terapeuten placerar en geléduk över huden och placerar sedan ett munstycke i rätt storlek. När maskinen startar sugs huden in i munstycket genom ett vakuum. Under behandlingen ligger eller sitter du bekvämt med stöd av kuddar och täcke.

Behandlingen av ett område tar cirka 20 minuter, och du kan behandla flera områden på samma dag. Efteråt kan du återgå till jobbet och vardagliga sysslor.

Vi bokar in ett återbesök efter ungefär 1 månader där vi tar efter-bilder samt behandlar områdena igen. Detta är ofta en wow-upplevelse för våra kunder.

Det är rekommenderat att göra totalt tre behandlingar med ca  4 veckors mellanrum.

För mer information och priser så kan ni ringa eller mejla.

bottom of page