top of page

Peptider- Vad gör de?

Peptider är en av de mest aktivt studerade substanserna inom modern farmakologi och biologi. De syntetiseras ständigt i alla levande organismer för att reglera fysiologiska processer.

Dessa bioregulatorer har en unik förmåga att återställa proteinsyntesen i kroppen, som minskar med åldern. Denna restaurering åtföljs av en ökning av den adaptiva potentialen hos organ och vävnader och återställandet av proteinsyntesens funktionella aktivitet. Forskare har genom studier slagit fast slutsatsen att peptider reglerar geners aktivitet genom komplementär bindning till en viss DNA region.

 

Studierna av de biologiska egenskaperna hos de isolerade peptiderna visade att de är direkt involverad i processerna för vävnadsspecifikt genuttryck och biosyntes.

Effekten som erhålls från 1-4 månaders användning av naturliga peptider kan vara i flera månader.

 

Det är fördelaktigt att använda fysiologiskt aktiva korta peptider i alla åldrar för att upprätthålla en normal nivå av metaboliska processer, förebygga och behandla olika sjukdomar, rehabilitera

efter allvarliga sjukdomar, skador, operationer och bromsa åldrandeprocessen.

 

Under flera år har miljontals människor använt dem. Ingen biverkningar har identifierats, eftersom de innehåller samma peptider som produceras av människokropp. Ett komplext intag av peptidbioregulatorer rekommenderas, eftersom var och en av dem

har en riktad effekt på ett specifikt organ. Samtidig användning hjälper till att minska hastigheten på åldrande och påverkan av skadliga faktorer på kroppen.

Peptider en av de bästa behandlingsmetoder för att skapa en frisk

och aktiv livsstil.

Peptiderna jag rekommenderar är klassificierade som kosttillskott.

Rådgör med din läkare om du är insatt på läkemedel.

Fortsätt till webbshoppen (klicka här)

bottom of page